Onderzoek naar videoformats DJ Mag NL - Kelly Bonnenberg

Hoi, ik ben Kelly Bonnenberg, 21 jaar oud en op dit moment woon ik nog in het prachtige Doetinchem. In mijn vrije tijd sport ik graag en daarnaast houd ik van een dansje en een drankje samen met vriendinnen.

Opleiding
De meeste klasgenoten gingen naar de HAN in Arnhem of Nijmegen, maar ik niet. Ik blijf een Twentenaar dus ik wilde ook graag mijn opleiding op het Saxion College te Enschede volgen. De opleiding die ik daar heb gevolgd was Media, Informatie en Communicatie. Het eerste jaar van deze opleiding was erg breed. Daarbij kregen wij vakken die te maken hadden met marketing, communicatie, journalistiek en videoproducties. In het tweede jaar moest je een specialisatie kiezen waar jij je in ging verdiepen. Voor mij was dit Mediaformats en Regie. Ik wilde mij meer gaan verdiepen in de ontwikkelingen van video. Om mij toch iets breder op te leiden heb ik in het derde jaar een minor gevolgd aan de HAN, namelijk Digital Communication for Business, wat een erg leuke en leerzame minor is. Zeker een aanrader!

Onderzoek naar videoformats voor DJ Mag NL
Tijdens mijn afstudeerstage bij X-Media Solutions heb ik een onderzoek gedaan naar videoformats voor DJ Mag NL. DJ Mag NL kwam erachter dat de doelgroep video interessanter vindt dan geschreven tekst. Daarbij heb ik de wensen en de behoeftes van deze doelgroep onderzocht, om aan de hand van deze gegevens perfecte videoformats te maken die aansluiten bij de doelgroep.

Stage-ervaring
Ik heb echt een super leuke en leerzame stageperiode gehad. Dit kwam mede door mijn afstudeergenootje met wie ik goed kon overleggen en die mij op andere ideeën heeft gebracht, maar ook door de goede begeleidende rol van mijn afstudeerbegeleidster. Voor elk moment maakte zij tijd vrij en waar nodig gaf zij mij uitgebreide en kritische feedback. Kortom, echt een top bedrijf!

Na het afstuderen
Op dit moment ben ik aan het genieten van mijn welverdiende vakantie en natuurlijk mijn diploma waar veel werk in heeft gezeten. Daarnaast ben ik op zoek naar een leuke uitdagende baan binnen mijn opleiding. Voordat ik iets gevonden heb werk ik nog bij mijn bijbaantje bij Jeans Centre.