Eijkelkamp Applied Research

EIJKELKAMP APPLIED RESEARCH

Eijkelkamp Applied Research is een multidisciplinair team bestaande uit wo-, hbo- en mbo-studenten die zich richt op innovatieprojecten binnen de Royal Eijkelkamp Earth Sampling Group. Deze Innovatiehub wordt gebruikt als extra capaciteit, innovatieve inzichten en verjonging van Royal Eijkelkamp. Nadat de stageperiode is afgelopen of de afstudeeropdracht is afgerond, pakt de projectmanager het project om de continuïteit te bewaken. Het advies of rapport verdwijnt daardoor niet onder in een la.
 

ROYAL EIJKELKAMP EARTH SAMPLING GROUP

Royal Eijkelkamp Earth Sampling Group is een internationale organisatie die alle soorten apparatuur en diensten levert op het gebied van milieukundig bodem- wateronderzoek. Het productassortiment bestaat uit onderzoeks- en monitoringsapparatuur voor bodem, water, reststoffen en earth monitoring. Kenmerkende eigenschappen van Eijkelkamp zijn inzet, marktkennis, no-nonsense en collegialiteit.

PROJECTMANAGER: ING. CHESRON TETELEPTA

Ik ben Chesron Tetelepta, 26 jaar jong en geboor’n en getoog’n in het mooie plaatsje in de achterhoek genaamd Winterswijk. Daar woon ik als jongste zoon van twee Zuid-Molukse ouders nog steeds en zou er ook niet weg willen.
 
In 2011 heb ik de studie technische bedrijfskunde en een docentenbevoegdheid gehaald. Zodoende heb ik de laatste twee jaar gewerkt als docent in Doetinchem. Echter wilde ik graag de stap maken naar het bedrijfsleven en kwam Eijkelkamp op mijn pad. Bij Eijkelkamp ga ik me vooral inzetten voor de Innovatiehub Eijkelkamp Applied Research. De visie is om Eijkelkamp Applied Research doelgerichter te gebruiken en een beleid te krijgen in de in te vullen opdrachten. Dit moet worden bewerkstelligd door het projectmatig in te richten en gericht opzoek te gaan naar studenten zodat de continuïteit & kwaliteit van projecten kan worden bewaakt. Dat kan alleen bereikt worden door de focus van Eijkelkamp Soil & Water en Eijkelkamp SonicSampDrill te bepalen en hoe Applied Research hier haar bijdrage in kan gaan leveren.
 
In mijn vrije tijd houd ik mijzelf graag bezig met dammen, muziek maken en voetballen. Als muzikant mag ik graag piano spelen, drummen, zingen, het schrijven van liederen, componeren en arrangeren. Dit is grotendeels de invulling van mijn vrije tijd omdat mijn inziens muziek een taal is die iedereen begrijpt, het is universeel en toch persoonlijk. Naast het musiceren, mag ik ook graag een balletje trappen in de zaal bij de Molukse zaalvoetbalvereniging FC Gonemo en bij veldvoetbalvereniging FC Winterswijk. En omdat ik van verzorgd voetbal houd, ben ik een echte PSV’er.
 
Voor meer informatie kun je contact met me opnemen door te mailen naar c.tetelepta@eijkelkamp.com of door te bellen naar +31313880200!