Hodi Groep Veenendaal

INNOVATIEHUB HODI GROEP VEENENDAAL

Sinds augustus 2015 heeft de Hodi Groep samen met de gemeente Veenendaal een Innovatiehub. De hoofdtaak van deze Innovatiehub is om studenten kennis te laten maken met deze bedrijven en innoverende projecten te creëren. Studenten zullen regelmatig samen komen voor activiteiten en opdrachten om zo de kennisdeling binnen de organisatie te vergroten. De Innovatiehub zal de studenten begeleiden gedurende de stageperiode bij één van de Hodi Groepen. De studies en projecten lopen behoorlijk uiteen, waardoor we regelmatig op zoek zijn naar studenten van diverse opleidingen. Kijk ook op onze site www.hodi-groep.nl/vacatures of er iets leuks voor je bij staat!
 

DE HODI GROEP

De Hodi Groep is opgericht in 1996 en heeft sinds de oprichting een constante groei doorgemaakt. De Hodi Groep bestaat uit een groep van bedrijven die het leveren van kwaliteitsproducten tegen een scherpe prijs als doelstelling heeft. Het hoofdkantoor van de Hodi Groep is gevestigd in Veenendaal.
 
Hodi Verpakkingsmaterialen BV richt zich op de ontwikkeling, productie en verkoop van verpakkingsmaterialen en disposables. Het Hodi assortiment van verpakkingsmaterialen is gericht op verpakkingen ten behoeve van de industrie (zowel food- als de non food industrie), de logistiek en de verzending hiervan.
 
Hodi International BV richt zich op de ontwikkeling, productie en verkoop van disposables voor de horeca. Hodi International is een internationaal opererend bedrijf en levert haar producten wereldwijd aan distribiteurs en eindgebruikers.
 
Hodi on Wheels BV een Nederlandse scooterproducent en importeur van scooters, quads en elektrische fietsen. Met een team van ervaren mensen worden de voertuigen door heel Europa verkocht onder verschillende merknamen en onder de eigen merknaam Turbho. Hodi on Wheels heeft met dit assortiment een sterke positie ingenomen binnen de Benelux en de Europese scootermarkt.
 

DE GEMEENTE VEENENDAAL

De gemeente Veenendaal is een grote organisatie waar veel verschillende stagemogelijkheden zijn. Het college van burgemeester en wethouders bestuurd de gemeente en legt hierover verantwoording af aan de gemeenteraad. Iedere wethouder heeft zijn eigen taakgebied. Binnen de gemeente zijn er verschillende afdelingen waar je aan de slag kan als stagiair op het gebied van HRM, rechten, communicatie, marketing, beleid etc. Heb je interesse in een stage bij de gemeente? Laat mij dit dan weten via innovatiehub@hodi-groep.nl!

PROJECTMANAGER: JELANI VAN WOUDENBERG

 
 
 
Contactgegevens:
Jelani van Woudenberg
 
Generatorstraat 6
3903 LJ Veenendaal
T: 0655240237