Kom jij stage lopen of afstuderen bij een Innovatiehub?

Kom jij stage lopen of afstuderen bij een Innovatiehub?

Sinds de oprichting van de eerste Innovatiehub in 2007 zijn er inmiddels een flink aantal innovatiehubs bij gekomen. Onder andere Doetinchem, Ulft, Dinxperlo, Varsseveld en Veenendaal zijn plaatsen waar één of meerdere bedrijven een Innovatiehub vormen. Wat dit inhoudt? dat je bij deze bedrijven een innovatieve stage- of afstudeeropdracht kunt uitvoeren en hierbij extra goed begeleid wordt. Deze bedrijven willen vernieuwen met jouw hulp en het werk wat je gaat doen is nuttig. Daar houden we in de Achterhoek namelijk wel van! Ook kun je binnen een Innovatiehub samenwerken met andere studenten en een kijkje nemen bij andere bedrijven om daar weer van te leren. 
Ben of ken je iemand die op zoek is naar een stage- of afstudeeropdracht? Neem dan gerust contact met mij op via innodinx@gmail.com of bel me op telefoonnummer 0649892053. Hier in Dinxperlo bieden Bribus, Eveloprint, Metaalgaasweverij Dinxperlo en SAB doorlopend interessante stage- en afstudeerplaatsen aan!
Om meer te weten te komen over de voordelen van een Innovatiehub kun je dit filmpje bekijken en ervaringen lezen op onze website: www.innovatiehub.com.