Mechatronica

Contour Advanced Systems: (Afstudeer)stage Mechatronica

DE ODPRACHT
Contour Advanced systems is op zoek naar een student Mechatronica om onze engineering afdeling te ondersteunen. De student kan worden ingezet op één project waarbij hij de volgende stappen in het proces doorloopt:
- Opstellen specificaties voor een nieuw product (aan de hand van klanteisen)
- Voorlopig Ontwerp + Verificatie (berekeningen)
- Definitief Ontwerp (detail engineering)

Contour Advanced Systems: (Afstudeer)stage Elektro

DE OPDRACHT
Contour Advanced Systems is op zoek naar een student die kan mee ontwerpen aan oplossingen voor complexe Power Distribution en Environmental Control Systems die wij leveren aan defensie en civiele klanten. Hierbij komen vaak aspecten zoals EMC en Environmental condities om de hoek kijken. Vervolgens wordt er ook van de student gevraagd om deze complexe oplossingen uit te werken. 

Contour Advanced Systems: (Afstudeer)stage automatisering

DE OPDRACHT
Contour Advanced Systems is op zoek naar een student die een besturing kan ontwikkelen voor diverse systemen. Hiervoor maakt Contour (meestal) gebruik van een Beckhoff PLC. Er dient een functioneel ontwerp te worden opgesteld waarin het systeem met alle stappen wordt beschreven. Hierin staat bijvoorbeeld beschreven hoe de software en de elektrische componenten met elkaar moeten gaan werken. De student kan worden ingezet op één project waarbij hij de volgende stappen in het proces doorloopt:
 

Kremer/ Marin - Advanced Monitoring Systems for the Maritime Industry

MARIN in Wageningen is a world-leading research institute for the maritime industry, making ships and offshore structures cleaner, safer and smarter. MARIN carries out advanced hydro-structural research through model testing, numerical modelling, and in-situ measurements. MARIN works for the national and international maritime sectors, such as shipyards, operators, energy companies, consultancy firms, contractors and governments.
 

Contour Advanced Systems: Meeloopstage R&D Contour

Wij zijn op zoek naar een 2e of 3e jaars stagiair voor de afdeling WTB Research & Development. Gedurende de gehele periode zul je aan een eigen opdracht werken die we samen met jou vaststellen. Daarnaast werk je aan verschillende kleinere opdrachten van de afdeling R&D. Op deze manier kun op verschillende gebieden ervaring opdoen:
 
  • Opstellen specificaties voor een nieuw product (aan de hand van klanteisen);
  • Voorlopig Ontwerp + Verificatie (berekeningen);
  • Definitief Ontwerp (detail engineering);
Abonneren op RSS - Mechatronica