Kremer, Pasreform & Sité

De Innovatiehub Pas Reform, Kremer & Sité

Sinds kort hebben Pas Reform, Kremer en Sité samen een Innovatiehub. De hoofdtaak van de Innovatiehub is om studenten kennis te laten maken met onze bedrijven en om innoverende projecten te creëren. Studenten zullen regelmatig samen komen voor activiteiten en opdrachten om zo de kennisdeling binnen de organisatie te vergroten. De Innovatiehub begeleidt de studenten gedurende de stageperiode bij één van de afdelingen binnen deze bedrijven. Heb je vragen over de Innovatiehub of wil je graag solliciteren? Stuur dan een mail naar Nienke Koning: n.koning@kremer.nl of bel naar T: 0314-662445 .


 

Kremer

Sinds de start van dit jaar heeft Kremer samen met Pas Reform en Sité een Innovatiehub. Kremer is een technische, innovatieve groep met alle disciplines in de Elektrotechniek, Industriële Automatisering en ICT & Telecom onder één dak. Kremer werkt met Passie voor Techniek en draagt haar kennis graag over aan nieuwe studenten. Ben jij op zoek naar een leuke stage in de techniek, ICT, HRM of Marketing/ Communicatie? Stuur mij dan een bericht via onderstaand mailadres!

Adres Kremer: Ulenpasweg 2B, 's-Heerenberg.

Pas Reform

Pas Reform is een internationaal bedrijf, dat geïntegreerde totaaloplossingen biedt voor de broederij-industrie. Wij zijn actief in de volgende productgroepen:

• industriële broedmachines voor de productie van uniforme, robuuste eendagskuikens;
• broederij automatiseringssystemen voor het efficiënt verwerken van broedeieren en eendagskuikens;
• klimaatbeheersingsapparatuur voor een duurzame en hygiënische lucht- en waterbehandling

Het hart van het bedrijf wordt gevormd door Pas Reform Academy, dat in nauwe samenwerking met klanten en universiteiten onderzoek verricht naar de invloed van het broedproces op de embryonale ontwikkeling van het kuiken. Deze specialistische kennis wordt gebruikt voor de ontwikkeling van nieuwe, innovatieve producten en diensten voor de broederij-industrie en voor het trainen en begeleiden van broedmeesters.

Adres Pas Reform: Bovendorpsstraat 11, 7038 ZG Zeddam.

Sité

Sindskort is ook Sité Woondiensten toegevoegd aan de Innovatiehub. Sité woondiensten zorgt ervoor dat iedereen (maar met name mensen met een kleine portemonnee) goed en betaalbaar kunnen wonen in Doetinchem en Bronckhorst. Zij zorgen voor goed onderhouden woningen, leefbare buurten en wijken waar de mensen zich thuis voelen. Stage lopen en afstuderen bij Sité betekent werkervaring op doen in een leuke, enthousiaste en lerende wooncorporatie. Sité is ook door SBB erkend als leerbedrijf! Heb je interesse in een stage bij Sité? Stuur dan een mailtje naar n.koning@kremer.nl.

Adres Sité: Hofstraat 47, Doetinchem.

PROJECTMANAGER: NIENKE KONING

Mijn naam is Nienke Koning, 26 jaar oud en ik woon in Nijmegen. In oktober 2014 ben ik afgestudeerd van de opleiding Sport, Gezondheid en Management (SGM) aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Sinds augustus ben ik projectmanager van de Innovatiehub Hodi Groep Veenendaal en sinds februari van de Innovatiehub Pas Reform, Kremer en Sité. Hier ben ik verantwoordelijk voor de coördinatie en communicatie binnen de hubs als het gaat om de stageprojecten. Samen met het bedrijf bedenken we projecten waar we studenten op in kunnen zetten. Vervolgens werf en selecteer ik studenten en zal ik hen begeleiden tijdens hun stageperiode.
 
Wil je meer weten over Innovatiehub Pas Reform, Kremer en Sité? Neem dan gerust contact met mij op via n.koning@kremer.nl of 0314- 662445 .
 
 
Contactgegevens:
Nienke Koning
Projectmanager Innovatiehub 
T: 0314-662445