XMS Labs

XMS LABS

XMS Labs, is dé innovatiehub van X-Media Solutions, Senefelder Misset en PSH Media Sales. XMS Labs biedt studenten van verschillende hogescholen de kans om een media-gerelateerde stage- of afstudeeropdracht uit te voeren die direct in de praktijk wordt toegepast. De opdrachten zijn gebaseerd op vraagstukken waar wij in onze dagelijkse werkzaamheden tegenaan lopen of richten zich op toekomstige ontwikkelingen in de media.

De innovatiehub helpt ons structureel te innoveren, enerzijds door onderzoek, anderzijds door het realiseren van proof-of-concepts en/of (digitale) producten of productonderdelen. Bekijk hieronder de openstaande stage- en afstudeeropdrachten.

Over ons

X-Media Solutions

X-Media Solutions adviseert organisaties over het opzetten van nieuwe businessmodellen, het synergetisch inzetten van verschillende mediakanalen (crossmedia) én de creatie en realisatie van (digitale) mediavormen, zoals websites, digitale nieuwsbrieven, sociale media, digitale magazines en apps. Daarnaast ondersteunen we onze opdrachtgevers met (online) marketing. Kijk op Xmediasolutions.nl om te zien wat we doen en voor wie we werken.

Senefelder Misset

Senefelder Misset is dé specialist op het gebied van drukwerkoplossingen uiteenlopende organisaties. Tijdschriftuitgevers en andere profit en non profit organisaties met uitgeefactiviteiten kunnen bij ons terecht voor het laten drukken en verzenden van hun magazines en catalogi. Meer informatie over de drukkerij en de opdrachtgevers vind je op www.senefelder.nl.

PSH Media Sales

PSH Media Sales verzorgt al 40 jaar de advertentieverkoop in de media van externe opdrachtgevers. Kijk voor meer info over dit bedrijf op www.pshmediasales.nl.

NextGen Publishers

NextGen Publishers is de uitgeverij van de mediamerken Vastgoed, DJ Mag NL en Doe-het-zelf Magazine. Vastgoed is een mediaplatform voor woningmakelaars. Tot de mediakanalen van Vastgoed behoren onder andere magazine, website, social media en een app. Kijk voor meer informatie op www.vastgoedactueel.nl. DJ Mag is ‘s werelds grootste dancemagazine. Inmiddels is het niet meer alleen een magazine, maar het mediamerk bestaat uit mix van diverse mediakanalen (magazine, website, nieuws app, magazine app, twitter, facebook, youtube, instagram, events, workshops, dj- en producercontests). Eind juni 2016 is Doe-het-zelf Magazine gelanceerd. Een compleet platform voor de actieve klusser. Kijk voor meer info op www.doehetzelfmagazine.nl.

 

PROJECTMANAGEMENT

XMS Labs wordt aangestuurd door Jean-Paul Reparon (Algemeen Manager) en Nadine Otten (Marketing Coördinator).

Nadine Otten (27) woont in Nijmegen. Na haar studie Communicatiewetenschap aan de Radboud Universiteit in Nijmegen heeft zij onder andere gewerkt als marketeer bij SBS Broadcasting en Bovemij Verzekeringen. Na de wereldreis van zes maanden die daarop volgde, ging Nadine in 2012 aan de slag bij PSH Media Sales, X-Media Solutions en Senefelder Misset.

Jean-Paul Reparon (38) is getrouwd, heeft één zoon en woont in Doetinchem. Jean-Paul is een ervaren marketeer met een gezonde dosis ondernemerschap. Innovatie, businessmodellen, crossmedia, productontwikkeling, (online) marketing en business development behoren tot zijn specialiteiten. Jean-Paul werkt momenteel als marketing manager bij Senefelder Misset en is tevens verantwoordelijk voor de business unit X-Media Solutions.